Skip to main content

Vrolijk Pasen en enkele nieuwsjes

Geplaatst in

Dag Hurricaners,

De laatste keer dat we jullie hebben geschreven was om jullie een prettig en vooral beter jaar 2021 toe te wensen.

We zijn nu meer dan drie maanden verder maar zien nog niet zoveel klaarder.

Het bestuur heeft het beste met jullie voor, daarom deze toelichtingsmail.

Ten eerste, we hebben voor jullie vier gloednieuwe tafels geïnstalleerd in onze zaal.

Ten tweede, onze provincie volgt de VTTL en heeft beslist dat het seizoen 2020-2021 op het gebied van ploegen niets verandert en dat er wordt voortgedaan alsof dit seizoen niet heeft plaatsgehad. Voor de individuele klassementen, dat hebben jullie al kunnen lezen in de provinciale mail/website, werd beslist om het reglement toe te passen, ttz al wie 20 matchen heeft gespeeld krijgt een, al dan niet nieuw, klassement toegekend. Wie niet akkoord gaat met zijn nieuw klassement kan inlichtingen inwinnen bij Michèle, of stuurt haar een mail met de nodige argumentatie om dit klassement te betwisten.

Ten derde, als de "sanitaire toestand" het toelaat en de gemeente geeft haar fiat, zal de club open zijn tijdens de maand juli. Jullie dienen ook te weten dat als we onze zaal willen openen, we natuurlijk groen licht moeten hebben van regering, van Sport Vlaanderen en van de gemeente, vooraleer we hier een precieze datum kunnen op plakken. Michèle volgt, zoals altijd, alles op en zal ons inlichten van zodra de mogelijkheid zich voordoet.

Last but not least, het bestuur sluit zich bij mij aan om jullie een Vrolijk Paasfeest toe te wensen. En hopelijk kunnen we elkaar dra weerzien en in grote vorm natuurlijk.

#Staysafe

Johan