Skip to main content

Onze club

Geplaatst in

Onze club is gelegen in een groene omgeving, nabij de visvijver van Wemmel. De cafetaria van de sporthal geeft onze leden de gelegenheid om op het terras te genieten van een lekker glaasje, als het weer het toelaat natuurlijk.

De sporthal van Wemmel beschikt over een ruime parking, zodat je makkelijk je wagen kwijt kan in de nabijheid van ons lokaal.

De club beschikt over 10 hoogwaardige competitietafels. Vloer en verlichting werden speciaal ontworpen om optimale speelcondities te creëren.

Onze club is alle dagen van de week open. Tijdens het competitieseizoen kan je diverse geleide trainingssessies volgen, naargelang je niveau. 

Zaalbezetting

De vrijdagavond en de zaterdagnamiddag zijn voorzien voor de competitie.

Op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en zaterdagochtend is de zaal ook voor Hurricane voor de trainingssessies.

Openingsuren

Volgend uurschema is momenteel van toepassing : 

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag : van 17u00 tot 23u00
  • Woensdag : van 14u00 tot 23u00
  • Zaterdag : van 9u00 tot 23u00
  • Zondag : van 10u00 tot 20u00

Houd er rekening mee dat onze zaal is gesloten buiten deze uren, zelfs als de cafetaria open is.

Sluiting

Elk jaar is het sportcomplex gesloten gedurende de maand juli.

Affiches, op de ingangsdeur van de zaal, kondigen over het algemeen deze sluitingen aan.

Toegang tot de zaal

Enkel leden die hun lidgeld hebben betaald, hebben toegang tot de tafeltenniszaal. De gerant van het sportcomplex of een bestuurslid kunnen ten allen tijde aan de gebruikers van de zaal vragen om hun aansluitng te bewijzen en dus hun lidkaart te tonen. Hou deze dus steeds binnen handbereik.

Lidgeld

Het lidgeld is 160 euro en moet worden betaald op het rekeningnummer van Hurricane (IBAN : BE08 0011 2092 3613 ; BIC : GEBABEBB). Dit lidgeld omvat het lidmaatschap bij de VTTL, de verzekering en de trainingssessies.

Goed om te weten: de mutualiteiten storten een bedrag tussen 15 en 50 euro terug voor lidmaatschap bij een sportclub. Hiervoor dien je bij je mutualiteit een formulier te halen of te downloaden.